- Nog 28 dagen tot het EK 2024 begint!

Eerste divisie: Groene Ster Heerlen winnaar 2004-'05

21 mei 2005 - Het is ongelooflijk (en we kennen hem niet eens persoonlijk ), maar het is Groene Ster Heerlen gelukt om na de UEFA Cup ook de Eerste Divisie poule te winnen! Met 1478 punten blijft hij precies 1 puntje voor op Tess4Heracles. De heer Habets wint hiermee een Home Cinema Set!

Tess4Heracles wint een mooie ballonvaart voor 2 personen. Voor FC Beau duurt de competitie net een weekje te lang, maar hij wint hiermee toch een mooie Benq Joybee 150!

In de strijd tussen de poules blijken de eerste divisie kenners in de Tussenvak poule te zitten. Met 4055 punten, blijven zij ruim voor op No Mercy (-; en de nummer 3 RabOss en omstreken United.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!
Aantal deelnemers
54.791
Taal

Poll

Wie wordt 3e (CL-voorronde) en wie blijft zeker in de eredivisie (nr. 15)?

De laatste speelronde is aangebroken en (gelukkig) is nog niet alles beslist. Nu Nederland recht heeft op 3 Champions League plekken gaat 't erom of FC Twente of AZ die 'pakt'. Onderin is 't ook heel erg spannend want RKC en Excelsior staan precies gelijk in punten alleen is 't doelsaldo net iets beter van RKC. Beide spelen weliswaar een zware uitwedstrijd..

Uitslag nog van een oude poll:
- Italië won als land met de meeste clubs over in de halve finales van de Europa- en Conference League, dit had netjes 42% goed (is nr. 2 antw.)!

  • FC Twente en RKC 56%
  • FC Twente en Excelsior 31%
  • AZ en RKC 11%
  • AZ en Excelsior 2%

Er is 61 keer gestemd.

Link partners